Intră şi tu în familia noastră

 
 

 

             

Vino şi descoperă oportunităţile studenţiei la FIFIM îndeaproape, întrucât noi îţi punem la dispoziţie tot necesarul traiului confortabil pe parcursul anilor de studiu!
Domeniile în care vor activa studenţii noştrii sunt de viitor şi vor aduce un beneficiu naţiunii pentru dezvoltarea, perfecţionarea şi completarea minusurilor din ingineria mediului, ingineria geodezică, ingineria economică în construcţii şi din zona îmbunătăţirilor funciare.

                        

Oportunităţi de angajare rapidă după finalizarea cursurilor, atât la stat cât şi în mediul privat. Acest lucru datorându-se practicii bine efectuate pe parcursul anilor de studiu, chiar în firmele în care vor putea activa ca salariaţi, întrucât facultatea organizează întâlniri faţă-în-faţă cu angajatorii. Vezi aici unde s-au angajat absolvenţii noştrii!
Facultatea noastră organizează şcoli de vară în parteneriat cu universităţile din străinatate precum Italia, Spania, Suedia, Franţa etc. şi nu numai oferă şi burse de studiu în aceste ţări.

                        

Un alt lucru ce vine în susţinerea studentului este acela reprezentat de foloasele materiale sub formă de burse de merit foarte avantajoase, celor ce ating performanţe la învăţătură obţinând medii generale peste 9,00. Dar şi studenţii defavorizaţi vor primi burse sociale de studiu în urma întocmirii unui dosar. 
În fiecare an studenţii pot participa la Simpozionul Internaţional Studenţesc ce se află sub patronajul Casei Regale şi la Conferinţa Internaţională „Agricultură pentru viaţă, viaţă pentru agricultură!”, unde aceştia vor realiza diferite articole, lucrări sub îndrumarea profesorilor din domeniul studiat, astfel vor putea acumula noi cunoştinţe, informaţii şi îmbogăţii cercul de prieteni pentru colaborări viitoare.

            
            

Balul Bobocilor are şi el la rândul lui importanţă pentru cei din anul întâi şi nu numai, întrucât acesta este cea mai frumoasă perioadă a tinereţii, plăcut fiind să îmbinăm partea de studiu cu activităţile tinereşti, ce vor constitui amintiri frumoase din perioada studenţiei.
Asociaţia studenţilor de la Îmbunătăţiri Funciare (ASIF) este constituită dintr-o echipă tânără, primitoare şi gata să vină în ajutorul fiecarui nou student pentru a-i îndruma, soluţiona potenţialele probleme şi facilita integrarea mult mai rapidă în campus.

            
           

Însă un aspect foarte important îl reprezintă campusul universitar (harta) unde se vor desfaşura toate aceste activităţi şi este pe masura aşteptărilor oricărui student întrucât dispune de foarte multe beneficii:

Sali de curs echipate cu aparatură modernă

Laboratoare tehnologizate

Săli de studiu şi lectură

Sală de festivitate

Bibliotecă

Cămine studenţeşti

Biserică

Spaţii de odihnă şi relaxare

Parcuri şi grădini

Terenuri de fotbal, baschet, volei, tenis, pistă de atletism

Sala de sport şi sală de fitness

Restaurant, cantină, fast-food

Terasă, club

Parcare