Admiterea la facultate – 2023! Încep înscrierile la cele 7 facultăți ale Universității de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară din București, 3-25 iulie 2023

Universitatea de Științe Agronomice şi Medicină Veterinară (USAMV) își deschide porțile în perioada 3 – 25 iulie 2023, pentru admiterea la studii de licență și 3 – 21 iulie 2023, pentru programele de master, invitându-te la o experiență de student #extraordinară.

 

Viața într-un campus universitar înseamnă primul pas către viața pe cont propriu, către o profesie de viitor și experiența, într-o comunitate “cu totul la îndemână”. Universitatea de Științe Agronomice şi Medicină Veterinară din București (USAMV) îți deschide porțile celui mai frumos Campus Verde din România. Vei găsi amfiteatre și laboratoare, spații de practică, centre de cercetare și stațiuni didactice, spital veterinar, etc. Te așteaptă și alte facilități precum 4000 de locuri de cazare, una dintre cele mai moderne cantine studențești, restaurant, magazine, centrul de consiliere și orientare în carieră, terenuri de sport, cluburi studențești și multe altele.

 

Începe în luna iulie un nou capitol al vieții tale, într-una din cele 7 Facultăți în care vei găsi 2.300 de locuri la buget pentru licență și master, precum și peste 3300 de locuri la taxă.

Vino alături de cei peste 10.000 de studenți ai comunității #extraordinare USAMV București, în cele două Campusuri Verzi: Agronomie-Herăstrău și Veterinară-Cotroceni.

 

Ai la dispoziție 31 de programe de studii de licență și 35 de programe de master la Facultatea de Agricultură, Facultatea de Horticultură, Facultatea de Ingineria și Gestiunea Producțiilor Animaliere, Facultatea de Medicină Veterinară, Facultatea de Îmbunătățiri Funciare și Ingineria Mediului, Facultatea de Biotehnologii și Facultatea de Management și Dezvoltare Rurală. Mai multe detalii poți vedea aici: www.usamv.ro/admitere  

 

Pentru cei care nu s-au hotărât ce să aleagă, USAMV din București vine în ajutor cu o vizită în campus! Intră pe site-ul usamv.ro și programează o discuție cu unul din specialiștii Centrului de Consiliere și Orientare în Carieră care te va ghida către cele mai bune opțiuni pentru viitorul tău! În plus, poți afla mai multe detalii despre programele de studii disponibile, despre viața #extraordinară de student la USAMV, dar și despre povestea Universității de Științe Agronomice și Medicină Veterinară.

 

Admiterea la Studii Universitare de LICENȚĂ

Perioada de înscriere:

  • 3-25 iulie programele de studii organizate de Facultatea de Agricultură, Facultatea de Horticultură, Facultatea de Ingineria și Gestiunea Producțiilor Animaliere, Facultatea de Îmbunătățiri Funciare și Ingineria Mediului, Facultatea de Biotehnologii, Facultatea de Management și Dezvoltare Rurală.
  • 3-21 iulie programul de studii Medicină Veterinară – Facultatea de Medicină Veterinară

 

Criteriile de admitere:

– pentru programele de la Facultatea de Agricultură, Horticultură, Ingineria și Gestiunea Producțiilor Animaliere, Îmbunătățiri Funciare și Ingineria Mediului, Biotehnologii, Management și Dezvoltare Rurală sunt:

  • 70% media de la bacalaureat
  • 30% nota/media aritmetică la alegerea candidatului la una din probele de la bacalaureat: limba română/ limba maternă; matematică; chimie; biologie; geografie.

 

– pentru programul de studii de la Facultatea de Medicină Veterinară sunt:

  • 50% nota obținută la proba scrisă, susținută fizic
  • 50% media de la bacalaureat

 

Admiterea la Studii Universitare de MASTER

 

Perioada de înscriere:

  • 3– 21 iulie – pentru toate programele de studii organizate în cele șapte facultăți din cadrul USAMV București

 

Criteriile de admitere:

10% notă obținută la proba scrisă (eseu)/online

90% media anilor de studii de licență

 

Admiterea la Studii Universitare de DOCTORAT

Perioada de înscriere: 4-14 septembrie

Criteriile de admitere:

– examen competențe lingvistice

– examen oral

 

Te așteptăm pe admitere.usamv.ro!