Ziua Mondială a Mediului 2023 la USAMV

”Ziua Mondială a Mediului” a fost sărbătorită în Universitatea de Știinţe Agronomice şi Medicină Veterinară din Bucureşti. Evenimentul a fost organizat de Garda Națională de Mediu, Asociația Comunelor din Romania și Facultatea de Îmbunătățiri Funciare și Ingineria Mediului.


Evenimentul s-a bucurat de prezența a 100 de copii cu vârste între 4-6 ani, care au participat la ateliere ce au avut ca scop sublinierea importanței educației în adoptarea de măsuri suplimentare pentru protejarea mediului înconjurător.


Comisarii Gărzii de mediu au purtat un dialog interesant, pe tema Infracționalității de mediu, cu studenții facultății. Studenții au apreciat în mod deosebit faptul că au gasit răspuns la multe din întrebările pe care le aveau referitor la această problemă.


A fost lansată Campania de informare și conștientizare “Responsabilitate socială – colectare separată”. Cu aceasta ocazie a fost semnat un Protocolul de parteneriat între Ministerul Mediului, Garda Națională de Mediu și Asociația Comunelor din România (ACOR) pentru o gestionare mai eficientă a deșeurilor la nivelul acestor unități administrativ-teritoriale. Campania se desfășoară sub deviza „Colectare separată pentru comuna ta curată”, în perioada 07 iunie – 31 august 2023 și își propune creșterea gradului de colectare separată a deșeurilor la nivelul comunelor, dar și încurajarea acțiunilor de prevenire, reducere și colectare separată a deșeurilor.


Susținător în organizarea evenimentului a fost partenerul FIFIM, firma Brother, firmă ce susține activitățile de mediu prin premierea celei mai aplicative Disertații elaborate de absolvenții programelor de masterat din domeniul Ingineria mediului.

Deschiderea celui de-al 𝐕𝐈-𝐥𝐞𝐚 𝐒𝐢𝐦𝐩𝐨𝐳𝐢𝐨𝐧 𝐈𝐧𝐭𝐞𝐫𝐧𝐚𝐭̦𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥 𝐝𝐞 𝐂𝐮𝐫𝐦𝐚𝐥 𝐂𝐡𝐢𝐧𝐞𝐳𝐞𝐬𝐜/𝐃𝐨𝐛𝐫𝐨𝐠𝐞𝐚𝐧

Astăzi la 𝐔𝐧𝐢𝐯𝐞𝐫𝐬𝐢𝐭𝐚𝐭𝐞𝐚 𝐝𝐞 𝐒̧𝐭𝐢𝐢𝐧𝐭̧𝐞 𝐀𝐠𝐫𝐨𝐧𝐨𝐦𝐢𝐜𝐞 𝐬̧𝐢 𝐌𝐞𝐝𝐢𝐜𝐢𝐧𝐚̆ 𝐕𝐞𝐭𝐞𝐫𝐢𝐧𝐚𝐫𝐚̆ 𝐝𝐢𝐧 𝐁𝐮𝐜𝐮𝐫𝐞𝐬̧𝐭𝐢, a avut loc deschiderea celui de-al 𝐕𝐈-𝐥𝐞𝐚 𝐒𝐢𝐦𝐩𝐨𝐳𝐢𝐨𝐧 𝐈𝐧𝐭𝐞𝐫𝐧𝐚𝐭̦𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥 𝐝𝐞 𝐂𝐮𝐫𝐦𝐚𝐥 𝐂𝐡𝐢𝐧𝐞𝐳𝐞𝐬𝐜/𝐃𝐨𝐛𝐫𝐨𝐠𝐞𝐚𝐧.   Simpozionul

Deschiderea anului universitar 2023-2024

😃Mult a fost, puţin a mai rămas! 🎓𝐔𝐧𝐢𝐯𝐞𝐫𝐬𝐢𝐭𝐚𝐭𝐞𝐚 𝐝𝐞 𝐒̧𝐭𝐢𝐢𝐧𝐭̧𝐞 𝐀𝐠𝐫𝐨𝐧𝐨𝐦𝐢𝐜𝐞 𝐬̧𝐢 𝐌𝐞𝐝𝐢𝐜𝐢𝐧𝐚̆ 𝐕𝐞𝐭𝐞𝐫𝐢𝐧𝐚𝐫𝐚̆ 𝐝𝐢𝐧 𝐁𝐮𝐜𝐮𝐫𝐞𝐬̧𝐭𝐢, îşi aşteaptă bobocii, studenţii, masteranzii şi doctoranzii, la deschiderea

BOBOCFEST 2023

Dacă eşti proaspăt boboc, atunci acest mesaj este pentru tine! Centrul de Consiliere şi Orientare în Carieră al Universităţii de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară